NaslovnicaO namaPonudaGalerijaDnevna jelaPartneriLokacijeKontakt
prodaja@zmexclusivegroup.hr+385994001027

Iločki podrumi

Tamo gdje je vino stil života

Vina protkana snagom Dunava, ponosom više-tisućljetne tradicije i karakterom jedinstvenih položaja Principovac i Vukovo! 

Iločki podrumi simbol su očuvanja hrvatske vinske tradicije koja na našim vinogradarskim položajima Principovac i Vukovo datira unazad više od dva tisućljeća.

Stari Podrum iz 1450. prvi je podrum građen u svrhu proizvodnje i čuvanja vina u ovom dijelu Europe i svijeta.

Dio su neotkrivene priče starog vinskog svijeta u kojoj Odescalchievi ostavljaju upečatljiv trag u procesu stvaranja velikih vina, temeljenom na odabiru najboljih položaja, plemenitih sorti, novih tehnologija i izvornog punjenja vina na posjedu. Dva stoljeća kasnije, upravo taj odescalchiev model postaje primjer kojeg su slijedili i ostala velika imena tadašnjeg i današnjeg vinskog poretka.

Iločki podrumi Traminac vrhunski služeni je na proslavi krunidbe kraljice Elizabete II. Kroz povijest pa sve do danas, Traminci i Graševine s pečatom izvornosti Iločkih podruma, najnagrađivanija su vina Hrvatske, čija je originalnost i elegancija potvrđena platinom, zlatom, srebrom i broncom najutjecajnijih međunarodnih vinskih autoriteta!

Želite li probati najbolja vina, pronađite više informacija na: ilocki-podrumi.hr